[ X ]
Important7 Noiembrie 2017 12:30

Candidații la funcția de vicepreședinte al ANI au trecut proba de interviu. Iată ce punctaj au acumulat!  

Comisia pentru proba de interviu din cadrul Consiliului de Integritate a audiat cei doi candidați la funcția de vicepreședinte al ANI, aceștia fiind prezenți la proba de interviu. Fiind sumate punctele acordate de membrii Comisiei a fost constatată următoarea situație: candidatul Lilian Chișca a acumulat 24,09 puncte și Francisco Talmaci a acumulat 27,60 puncte.

După cum comunică TRIBUNA, potrivit unui comunicat de presă al ANI, conform prevederilor Regulamentului privind modul de organizare și desfășurare a concursului pentru suplinirea funcțiilor de președinte și vicepreședinte ai Autorității Naționale de Integritate, urmează ca membrii Comisiei date să sumeze rezultatele de la ambele probe acumulate de candidați – urmare a probei scrise și celei de interviu.

„Potrivit prevederilor normei legale, conform art.11 alin. (10) al Legii nr. 132/2016, candidații, care au promovat proba scrisă, admiși la interviu și l-au au susținut, în termen de 5 zile de la data la care a expirat termenul de soluționare a contestațiilor sau a anunțării rezultatelor interviului, sunt testați la poligraf. În acest sens, Consiliul încheie un acord de organizare a susținerii probei la poligraf cu un operator autorizat al testului de poligraf”, mai spune serviciul de presă al ANI.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la următoarele alegeri parlamentare?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online