[ X ]
Breaking news19 Octombrie 2017 13:11

CNA rămâne fără director. Iată ce calități trebuie să posede viitorul șef !

Comisia juridică, numiri și imunități anunță concurs pentru selectarea candidatului la funcția de director al Centrului Național Anticorupție (CNA).

După cum informează TRIBUNA, în cadrul ședinței, Comisia a adoptat Regulamentul cu privire la concursul pentru selectarea candidatului la funcția de director CNA.

„Potrivit Regulamentului, candidatul trebuie să întrunească următoarele cerințe: deține cetățenia Republicii Moldova și este domiciliat pe teritoriul ei;  are studii superioare juridice și o vechime în muncă în domeniul juridic de cel puțin 10 ani; are o reputație ireproșabilă;  nu este și nu a fost în ultimii doi ani membru al vreunui partid politic; nu are antecedente penale și cunoaște limba română; este apt din punct de vedere medical pentru exercitarea atribuțiilor”, se spune în comunicat.

Totodată, dosarul va conține următoare documente: copia buletinului de identitate și a fișei de însoțire; copia diplomei de studii; copia carnetului de muncă; două scrisori de recomandare; certificatul eliberat de Ministerul Justiției care confirmă că nu este membru al vreunui partid politic; cazier judiciar și certificatul de sănătate, eliberat de instituția medicală abilitată.

Candidații vor depune dosarele în perioada 19 octombrie – 29 noiembrie, la secretariatul Comisiei juridice, numiri și imunități.

Precizăm că, Viorel Chetraru își încheie mandatul de director al CNA la 25 octombrie curent.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce partid/bloc credeţi că va furniza marea surpriză în alegerile parlamentare?

    View Results

    Loading ... Loading ...