[ X ]
Breaking news12 Octombrie 2017 13:50

PSRM a depus actele pentru participarea la referendumul anti-Chirtoacă: „Trebuie să-l dăm jos”

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a depus astăzi documentele de înregistrare în calitate de participant în campania electorală a referendumului de demitere a lui Dorin Chirtoacă din funcția de Primar general de Chișinău, ce va avea loc la 19 noiembrie 2017.

După cum informează TRIBUNA, deputatul socialist, Vasile Bolea, a prezentat documentele necesare la Consiliului electoral de circumscripție din Chișinău.

„Începând cu ziua când vom fi nemijlocit înregistrați, ne veți vedea în oraș în activități legate de organizarea acestui referendum. Vrem să ajungem din casă în casă, la fiecare om, să-l familiarizăm cu ceea ce înseamnă referendum și să îndemnăm oamenii să iasă la vot, să spună un ferm „nu” acestui primar și să-l trimită în demisie. Acest primar, timp de 10 ani, și-a bătut joc nu doar de capitală, dar și de cetățenii care trăiesc în acest oraș. Trebuie să-l dăm jos”, a precizat socialistul.

Totodată, Vasile Bolea a însemnat cetățenii să fie activi. „Cetățenii decid soarta capitalei, să fie atenți, prudenți, să asculte mesajele celor care se vor înscrie în cursă și să vină să decidă soarta capitalei”, a mai spus Bolea.

De menționat că, în cel mult trei zile, PSRM trebuie să fie înregistrat ca participant la campanie, iar din acel moment, partidul poate începe oficial campania electorală.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la următoarele alegeri parlamentare?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online