[ X ]
Important12 Octombrie 2017 12:21

Fostul șef al Delegației UE în Moldova a revenit la Chișinău

Viceprim-ministrul, Ministrul afacerilor externe şi integrării europene Andrei Galbur a avut o întrevedere, la 11 octombrie crrent, cu Şeful Unităţii pentru relaţii bilaterale cu ţările  Parteneriatului Estic din cadrul Serviciului European de Acţiune Externă, Dirk Schuebel, care se află în vizită în Republica Moldova.

După cum comunică TRIBUNA, dialogul politic bilateral moldo-comunitar şi pregătirile către Summitul Parteneriatului Estic din 24 noiembrie curent au fost principalele subiecte discutate de cei doi oficiali.

Reformele interne promovate de Republica Moldova au fost la fel examinate, inclusiv în contextul desfăşurării pe parcursul lunii octombrie a unui număr important de reuniuni sectoriale în cadrul dialogului RM-UE, inclusiv şedinţa Comitetului de Asociere pe 19 octombrie.

De menționat că, Dirk Schuebel se află la Chişinău pentru a co-prezida una din respectivele formate şi anume sub-comitetul pentru energetică, transport, mediu şi politici climatice.

Amintim că, Dirk Schuebel a deținut funcția de șef al Delegației Uniunii Europene în Moldova din noiembrie 2009 până la 4 aprilie 2013.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la următoarele alegeri parlamentare?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online