[ X ]
Exclusiv26 Septembrie 2017 06:00

Deputat: După următorul scrutin, PSRM va avea majoritate constituțională

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, deputatul socialist, Grigore Novac a fost întrebat: În câte circumscripţii credeţi că e real să învingă reprezentanţii PSRM?

„PSRM este în stare să învingă în majoritatea absolută a circumscripțiilor electorale care vor fi create. Avem potențiali candidați bine pregătiți, avem dorință și capacități, avem o echipă unită cu experiență, de aceea la scrutinul următor vom demonstra încă odată că Măria Sa, alegătorul, are deplina încredere în PSRM”, a declarat el.

Deputatul s-a declarat convins de faptul că „rezultatul următorului scrutin parlamentar va fi victoria zdrobitoare a PSRM și a forțelor stataliste”, deoarece „asta își dorește poporul, acesta o să fie și rezultatul”.

Întrebat cu cine PSRM ar fi gata să facă coaliţie după următoarele alegeri parlamentare, Grigore Novac a răspuns:„Eu cred că PSRM după următorul scrutin va avea majoritate constituțională, însă dacă e să vorbim despre eventuale coaliții, atunci PSRM este gata să facă coaliție cu forțele stataliste și care împărtășesc viziunile politice ale PSRM, însă care din ele vor trece pragul electoral, rămâne de văzut, iar la acest subiect ne vom putea expune la momentul oportun”.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată la acest link.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi în primul rând de la noul primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online