[ X ]
Breaking news12 Septembrie 2017 11:33

Breaking news! El e candidatul la funcția de ministru al Apărării!

Premierul Pavel Filip va înainta astăzi către Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, candidatura pentru funcția de ministru al Apărării.

După cum informează TRIBUNA, candidatul la șefia Ministerului Apărării este vicepreședintele Partidului Popular European din Moldova, Eugen Sturza.

După ședința săptămânală a Partidului Democrat din Moldova, liderul formațiunii, Vlad Plahotniuc a declarat că, inițial, a fost o listă cu 7 candidați, dintre care 3 doamne.

„În urma consultării cu colegii din coaliție, cu partidul, am optat pentru un candidat care să aibă capacitatea de a moderniza Armata Națională, să vină cu viziune managerială și, desigur, să gestioneze politicile Ministerului Apărării. Eugen Sturza, anterior, a activat în cadrul Cancelariei Guvernului și și-a permis să înțeleagă în detaliu modul prin care funcționează instituția statului”, a precizat Plahotniuc.

Potrivit lui, în cazul în care candidatura lui Eugen Sturza nu va fi acceptată de conducerea țării, PDM va înainta a doua oară Președintelui aceeași candidatură.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi în primul rând de la noul primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online