[ X ]
Important28 August 2017 17:00

Lider politic: Lupta pentru identitatea românească a statului, a populației majoritare încă se duce, dar în surdină și subteran

Lupta pentru identitatea românească a statului, a populației majoritare încă se duce, dar în surdină și subteran. Despre aceasta scrie, într-o postare pe blogul personal, liderul PNL, Vitalia Pavlicenco.

Potrivit ei, „aceasta pentru că cei mai dinspre falsa dreaptă, adevărații „falșii amici”, iar acum, mai proaspăt, – „blocați în labirintul intereselor personale financiare antiromânești”, au făcut mereu jocuri murdare și au căutat să obțină inversul obiectivelor anunțate public”.

„Și, totuși, există o speranță, care pîlpîie… Este speranța că așa, cu existența din pomana Occidentului, cu o corupție endemică, cu partide false și dirijate, care nu aparțin membrilor lor, pe care îi folosesc abil pentru interesele contrare celor anunțate, partide care se dislocă la infinit și nu aduc nimic nou, nicio putere de rezistență sinceră și sacrificiu, – deci, există speranța că așa, cum este acum, nu va putea continua la infinit”, notează ea.

Vitalia Pavlicenco menţionează că „totul are un capăt”. „Și acest capăt depinde de mîna de oameni sinceri, curajoși și activi care nu vor înceta să servească un ideal sacru, al Reîntregirii României, dar și vor reuși să îi deconspire pe mulți monștri sacri, care continuă să servească interesele celor cu bani, care nu vor să devină ei înșiși, să îi cheme pe oameni după ei pentru obiective majore naționale. Sper că acest lucru se va produce…”, mai scrie ea.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi în primul rând de la noul primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online