[ X ]
Important22 August 2017 17:00

Ex-ministru: Nici un cadru de politici, nici o strategie pe termen lung nu va reuşi să ne salveze ca stat, dacă...

Ex-ministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare, Ion Sula susţine că, pentru ca situația din țară să se schimbe, e nevoie ca tineretul să fie menținut în RM.

„Uneori deciziile luate prea rapid pot distruge construcțiile deja viabile, în loc să combată problema reală. Un lucru e cert, dacă nu vom avea capacitatea să ne menținem tineretul în țară, nici un cadru de politici, nici o strategie pe termen lung nu va reuşi să ne salveze ca stat! Promovarea tinerilor în funcții administrative de conducere va oferi rezultate palpabile și pentru lungă durată! Ca un om care activează în sectorul real al economiei din fragedă adolescență, vă asigur că tinerii și tehnologiile moderne sunt şansa noastră!”, a declarat fostul demnitar pentru www.curentul.md.

Totodată, Ion Sula a accentuat că „avem nevoie de măsuri urgente pentru valorificarea remitențelor, pentru a ne readuce populația activă acasă”. „În acest sens, un aspect pentru care suntem obligați să ne concentrăm este substituirea importurilor, în special pentru produsele care au specific autohton. Desigur ar trebui să ajustăm politicile de stat în scopul valorificării potențialului nostru agricol, turistic și alte domenii”, a declarat el.

Anastasia Borta

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi în primul rând de la noul primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online