[ X ]
Exclusiv12 August 2017 07:00

La ce lucrează şi ce pregăteşte PDM? Răspunsul unui deputat democrat!

În cadrul unui interviu acordat pentru www.oficial.md, deputatul Partidului Democrat (PD), Eugeniu Nichiforciuc a fost întrebat: Cu ce inițiative intenționează să vină PDM în viitorul apropiat? Se lucrează la proiecte noi?

„Este important să demonstrăm partenerilor noștri faptul că punem preț pe fapte, nu pe vorbe. De aceea colegii mei lucrează la realizarea măsurilor prevăzute în Foaia de Parcurs nr. 2, care include angajamentele asumate de Moldova față de UE. Cele 111 proiecte de legi angajate de majoritatea parlamentară pentru anul curent, îndeplinirea condițiilor pentru tragerea banilor de la FMI și UE, dar și stabilitate politică în Moldova, sunt proiectele PDM pentru viitor. Parcursul Republicii Moldova trebuie să fie unul proeuropean, iar locul și viitorul țării este cu siguranță este în UE”, a declarat el.

Eugeniu Nichiforciuc a comunicat că, în fiecare zi de luni, deputații Partidului Democrat din Moldova merg în localitățile din țară, „ca să discute cu oamenii, să vadă care sunt problemele lor, cum îi putem ajuta”. „Nu ai cum să faci politici pentru oameni, dacă nu știi exact de ce au nevoie cetățenii. Dacă vreți, astfel simțim pulsul societății. Personal, în timpul vizitelor în teritoriu, am discutat cu zeci de oameni. Multe dintre problemele cu care se confruntă aceștia pot și trebuie să fie soluționate de către autoritățile locale. La aceste întâlniri, cetățenii vin nu doar cu probleme, dar și cu întrebări. Ei vor să afle de la noi despre transformările care au loc, despre schimbările care îi vizează direct. Eu și colegii mei din fracțiunea PDM încercăm să le oferim răspunsuri pe deplin, ca să poată vedea realitatea așa cum este, nu cum le este prezentată de unii politicieni puși doar pe critică, dar care nu dispun de argumente și soluții”, a declarat el.

Mihaela Conovali

foto: www.ipn.md

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi în primul rând de la noul primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online