[ X ]
Important11 August 2017 16:00

(VIDEO) Dezvăluiri făcute de unica femeie Președinte al Parlamentului din istoria RM: „Sunt persoane care până acuma nu pot să înțeleagă de ce...”

Unica femeie Președinte al Parlamentului din istoria Republicii Moldova este Eugenia Ostapciuc. Recent, ea a completat Muzeul Legislativului cu un CD ce include imagini în care e eroina principală și este intitulat „Eugenia Ostapciuc – În numele poporului”.

După cum informează TRIBUNA, pe pagina Parlamentului RM a fost publicat un mic reportaj despre cum a fost aleasă Eugenia Ostapciuc, Președinta Parlamentului, dar și ce-și amintește după mai mulți ani.

36083229430_a452c98a32_o

„Când m-am gândit și am spus „da”, m-am gândit că eu, totuși, o să fac tot posibilul ca, împreună cu colegii mei, să rezolvăm ceea ce se poate de rezolvat, cu toate că – greutăți erau foarte multe. Aveam încrederea că echipa m-a ales, că o să fie alături permanent, adică faptul că noi o să conlucrăm cu echipa. Au fost desigur multe întrebări – „de ce o femeie e președinte al Parlamentului”, adică noi avem bărbați care sunt mai puternici. Desigur că, eu simțeam foarte bine persoanele care voiau să fie în funcția aceasta. Eu simțeam și după priviri, simțeam după „bună dimineața”. Sunt persoane care până acuma nu pot să înțeleagă de ce nu au fost ei Președintele Parlamentului”, și-a amintit Ostapciuc.

De menționat că, Eugenia Ostapciuc a fost Președinte al Parlamentului în perioada 2001-2005. Ea a fost votată în această funcție de 72 deputați.

Andriana Cheptine

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi în primul rând de la noul primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online