[ X ]
Exclusiv11 August 2017 15:00

Analist: Cel mai probabil, decizia CC nu va fi în favoarea lui Dorin Chirtoacă

Analistul politic Ion Tăbârță susține că decizia Curții Constituționale cu privire la suspendarea lui Chirtoacă, „cel mai probabil, nu va fi în favoarea Primarului suspendat”, dat fiind faptul că „în cazul lui Dorin Chirtoacă avem aceeași abordare a justiției selective”.

Contactat de TRIBUNA pentru a afla opinia sa cu privire la continuitatea cazului, Ion Tăbârță a precizat că „este puțin probabil ca Dorin Chirtoacă să fie restabilit în funcția de Primar a municipiului Chișinău”.

„După cum au derulat lucrurile din momentul reținerii sale şi am văzut cum a fost scos din funcție, este puțin probabil că el va fi reabilitat”, a precizat el.

Totodată, analistul s-a referit şi la justiția din Republica Moldova. „În cazul lui Dorin Chirtoacă avem aceeași abordare a justiției selective, care este aplicată unor politicieni sau unor partide incomode actualei guvernări. Îmi vine greu să cred că decizia va fi una în favoarea d-lui. Chiar dacă Curtea Constituțională se va pronunța favorabil, este puțin probabil ca Dorin Chirtoacă să fie restabilit în funcția de primar a municipiului Chișinău”, a comentat analistul.

Mihaela Conovali

Sondaj

  • Care instituţie de stat este cea mai coruptă? 

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online