[ X ]
Exclusiv11 August 2017 09:00

(ACUM UN AN) Maia Sandu s-a adresat Premierului, PG și CNA

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întîmplat pe 11 august 2016.

Anunţul deputatului Valeriu Ghilețchi

Deputatul independent Valeriu Ghilețchi a anunţat că a decis să constituie grupul de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în susținerea candidaturii sale la funcția de Președinte al Republicii Moldova.

Maia Sandu s-a adresat Premierului, PG și CNA

Preşedintele Partidului „Acţiune şi Solidaritate” (PAS), Maia Sandu a adresat o scrisoare Prim-ministrului şi ministrului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor prin care a cerut să se întreprindă acţiuni „în vederea aducerii în legalitate a chestiunii cu privire la taxa pentru modernizarea Aeroportului Internaţional Chişinău, percepută abuziv şi ilegal de la cetăţenii R. Moldova”. De asemenea, ea a pregătit o scrisoare adresată Procuraturii Generale şi Centrului Naţional Anticorupţie în care cerea să se examineze acţiunile sau inacţiunile persoanelor care au participat la încheierea şi semnarea contractului de concesionare a AIC.

Sursa: Almanahul Politic al Republicii Moldova – 2016

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi în primul rând de la noul primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online