[ X ]
Important9 August 2017 16:00

În toamnă ex-Preşedintele român, Traian Băsescu se va implica într-un important proces în Republica Moldova. Detalii aici!

Președintele executiv al Partidului Unității Naționale (PUN), Anatol Șalaru a oferit mai multe detalii cu privire la coagularea forțelor unioniste în cadrul PUN, dar și despre procesele de organizare care au loc la moment în partid.

Contactat de www.oficial.md pentru a afla mai multe detalii despre procesul de coagulare a altor forțe unioniste în cadrul PUN, Anatol Șalaru a adăugat că „începând din toamna aceasta, alături de dl. Traian Basescu, vom relua discuțiile cu formațiunile unioniste”.

„Partidul Unității Naționale are ca obiectiv unificarea tuturor formațiunilor unioniste din Republica Moldova. Acest lucru se face în mai multe etape. La acest moment PUN se află în proces de organizare a filialelor raionale”, a declarat Anatol Șalaru.

Amintim că, în cadrul recentului congres al formaţiunii, Anatol Șalaru a anunțat despre intenția PUN, de a deveni principala forță de dreapta, care să coaguleze în jurul său toate forţele uniniste.

Mihaela Conovali

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi în primul rând de la noul primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online