[ X ]
Important3 August 2017 18:00

Fundația „Renato Usatîi”, la 2 ani de la lansare. Iată cui a făcut cel mai recent cadou!

Fundaţia „Renato Usatîi”, care în luna iulie a împlinit doi ani, continuă direcţia lucrurilor bune, oferind ajutor material satelor şi oraşelor Moldovei.

După cum informează TRIBUNA, potrivit unui comunicat de presă, cu ocazia sărbătorii hramului satului Ursoaia, raionul Cahul, Fundaţia a luat decizia de a aloca primăriei comunei 100 de mii de lei pentru amenajarea teritoriului.

„Certificatul cu suma indicată pentru comună a fost transmis primarului localităţii, Alexandru Bondari, ales din partea „Partidului Nostru”, de către vicepreşedintele formaţiunii Dumitru Ciubaşenco şi angajaţii fundaţiei. Împreună cu primarul, el a felicitat locuitorii satului cu prilejul sărbătorii”, se spune în comunicat.

Totodată, în cadrul evenimentului festiv au fost onorate tinerele familii, familiile cu copii născuţi în acest an, cei mai vârstnici locuitori ai satului şi cuplurile care au marcat „nunta de aur”, adică 50 de ani de căsătorie.

De menționat că, în decursul a doi ani a activităţii sale, din iulie 2015 şi până în iulie 2017, Fundaţia „Renato Usatîi” a transmis pentru susţinerea financiară a proiectelor din întreaga ţară peste 30 de milioane de lei. Printre cele mai grandioase iniţiative a fost ajutorul pentru crearea infrastructurii oraşelor şi satelor Moldovei, practic din toate raioanele ţării.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi în primul rând de la noul primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online