[ X ]
Breaking news20 Iulie 2017 10:56

Oamenii legii asigură ordinea publică la protestul din fața Parlamentului

Oamenii legii asigură ordinea și liniștea publică la protestul din fața sediului Parlamentului Republicii Moldova, începând cu ora 09:00.

După cum comunică TRIBUNA, la asigurarea ordinii publice sunt antrenate suficiente forțe din cadrul Ministerului de Interne pentru a menține securitatea.

Ministerul Afacerilor Interne ține să mulțumească participanților la acțiunile din centrul Chișinăului, pentru manifestările pașnice și îndeamnă oamenii să respecte ordinea publică.

Amintim că acțiunile de protest au început aseară în fața sediului Parlamentului RM, unde au avut loc altercații între forțele de ordine antrenate la menținerea odinii și liniștii publice și protestatari.

Astfel, doi bărbați cu vârstele cuprinse între 29 și respectiv 42 ani, originari din Chișinău și Leova, care au dat dovadă de comportament violent.

Ministerul Afacerilor Interne îndeamnă toți participanții la protest să-și exercite dreptul de a protesta pe cale pașnică, să respecte legislaţia și ordinea publică, să se abţină de la acţiuni ilegale și să nu deţină arme, obiecte explozive, substanţe interzise sau alte obiecte ce pot pune în pericol viaţa sau sănătatea oamenilor.

Cristina Parfeni

Sondaj

  • Cine merită titlul „Politicianul anului 2018”?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...