[ X ]
Exclusiv17 Iulie 2017 06:30

Vor fi organizate alegeri parlamentare anticipate după modificarea sistemului electoral? Iată ce spune Sergiu Sârbu!

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, deputatul Sergiu Sârbu, vicepreședinte al Partidului Democrat din Moldova (PDM), a fost întrebat: Cât adevăr este în afirmaţiile că, după modificarea sistemului electoral, vor fi organizate alegeri parlamentare anticipate?

„Nu consider că este cazul să mai discutăm despre niște afirmații nefondate și în mod vădit rău intenționate. Acest scenariu al anticipatelor este susținut de partidele care vor să trimită Moldova din nou în haos pentru a profita politic de această situație. Acest lucru nu se va întâmpla. Am văzut ce a însemnat instabilitatea politică pentru țara noastră. Iar noi ne dorim pace, siguranță și stabilitate”, a declarat el.

Întrebat pe cât de oportune i se par alegerile anticipate ale Primarului capitalei, Sergiu Sârbu a răspuns: „O soluție trebuie de găsit pentru locuitorii capitalei. Au fost deja câteva situații de criză, să le spunem. Este adevărat că Primul ministru s-a implicat, a gestionat foarte bine și a găsit soluții rapide. Dar dumnealui trebuie să aibă grijă de o țară întreagă. Chișinăuienii au nevoie de un primar care să fie preocupat cu prioritate de cetățenii acestui municipiu. Sper să se găsească cât mai repede o astfel de soluție”.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată aici.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Care instituţie de stat este cea mai coruptă? 

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online