[ X ]
Exclusiv17 Iulie 2017 06:00

Unul din cele mai cunoscute partide din Moldova va trece prin procedura de rebranding. Detalii aici!

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, deputatul Vadim Pistrinciuc, vicepreşedinte al Partidului Liberal Democrat din Moldova, a fost întrebat: Nu se gândeşte PLDM la un rebranding, la un nou program, un nou statut etc.?

„Se gândește și chiar o va face. Acum sunt pregătite un șir de documente politice. Despre care veți afla la momentul potrivit”, a spus el.

Întrebat cum califică, la modul real, şansele de revenire a PLDM în forţă în viaţa politică a ţării, Vadim Pistrinciuc a răspuns: „Ca să revii, trebuie să pleci. PLDM nu a plecat, suntem prezenți, vocali, activi. Asta în pofida faptului că am fost expuși unor atacuri fără precedent. Vom fi prezenți și în viitor, cu idei și oameni noi, într-o formă sau alta”.
Întrebat dacă mai continuă discuţiile cu PAS şi PDA privind consolidarea eforturilor şi dacă e posibilă o fuziune sau un bloc electoral al acestor trei partide la următoarele alegeri parlamentare, el a spus: „Nu se vorbește de construcții electorale, blocuri sau liste. Nu există astfel de discuții. Există doar o platformă de discuții a unor partide de opoziție, pe o agendă comună de contracarare a acțiunilor nedemocratice ale guvernării. Cu siguranță că o agendă politică convergență va fi și în continuare”.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată la acest link.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Care instituţie de stat este cea mai coruptă? 

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online