[ X ]
Important17 Iulie 2017 10:00

Situaţie nemaiîntâlnită în politica moldovenească! Detalii aici!

O situaţie nemaiîntâlnită în politica moldovenească a fost înregistrată în acest week-end – un singur politician a avut evenimente. Cel puţin, alţii nu au comunicat despre faptul că ar fi avut careva activităţi. E vorba de Preşedintele Igor Dodon care a avut tocmai cinci evenimente, la care ne referim pe scurt mai jos.

Igor Dodon a vizitat Ambasada Turciei

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a vizitat Ambasada Republicii Turcia din Chișinău pentru a lăsa în Cartea de condoleanțe un mesaj de compasiune poporului turc care a avut de suferit în urma tentativei eșuate de lovitură de stat, desfășurată cu un an în urmă.

Distincţii prezidenţiale

Preşedintele Igor Dodon a conferit distincţii de stat Gărzii de Onoare cu prilejul marcării a 25 de ani de la formare

Decoraţii de stat pentru preoţi

În ziua canonizării Domnitorului Ștefan cel Mare, Preşedintele Igor Dodon a înmânat decorații de stat la 16 preoți ai Mitropoliei Moldovei. În aceeaşi zi, socialiştii au depus flori la monumentul domnitorului.

Preşedintele – la un forum al tinerilor

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a participat la inaugurarea forumului anual de vară „Teritoriul Tinerilor”, care s-a desfășurat la Vadul lui Vodă. Forumul a fost organizat de aripa de tineret a Partidului Socialiştilor „Garda Tânără”. La lucrările forumului au participat peste 200 de lideri tineri din toată republica.

Şeful statului – la un festivalul ortodox

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat la cea de-a XIV-a ediţie a festivalului ortodox „Un trandafir, o lumânare pentru Ştefan cel Mare”, care a avut loc în satul Oxentea, raionul Dubăsari, cu binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Vladimir, Mitropolit al Chişinăului şi al Întregii Moldove.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Care instituţie de stat este cea mai coruptă? 

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online