[ X ]
Important17 Iulie 2017 16:57

Date oficiale: În primul semestru al anului 2017, PDM a avut cheltuieli de peste 31 milioane lei

Partidul Democrat din Moldova (PDM) a avut, în primul semestru al anului 2017, cheltuieli de peste 31 milioane lei. Cel puțin aceasta reiese din raportul financiar făcut public de Comisia Electorală Centrală.

După cum informează TRIBUNA, cei mai mulți bani PDM i-a cheltuit pentru presă și materiale promoționale – 29 441 997 lei.

Totodată, PDM a avut cheltuieli pentru întreținerea și/sau locațiunea sediilor – 370 mii lei, cheltuieli de personal – 317 mii lei, deplasări în țară și în străinătate – 148 mii lei, telecomunicații – 360 mii lei, plata cotizațiilor de membru în organizațiile internaționale din care partidul face parte – 223 mii lei, birotică – 42 mii lei, cheltuieli pentru organizarea de întruniri, manifestații publice, seminare și alte cursuri de instruire pentru membri de partid  – 378 mii lei, dar și alte cheltuieli 99 mii lei.

De menționat că, sursele totale de finanțare în primul semestru au constituit 35 milioane lei.

TRIBUNA amintește: În primăvara acestui an, PDM a declanșat o amplă campanie de promovare a „votului uninominal” cu genericul „Votul tău, deputatul tău!”.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce calitate de bază ar trebui să aibă noul Primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online