[ X ]
Important10 Iulie 2017 16:08

Partidul „Voința Poporului” a constituit Organizația Teritorială Fălești. Iată cine o va conduce!

Conferința raională de constituire a Organizației Teritoriale Fălești a Partidului „Voința Poporului” a avut loc la 9 iulie curent.

După cum comunică TRIBUNA, cu referire la un comunicat de presă al formațiunii, „la conferință au participat 95 persoane, cetățeni din mai multe localități ai raionului Fălești cât și membrii ai grupului de inițiativă din Chișinău: Cebanaș Artur, Anton Vica, Urîtu Ștefan, Țurcanu Vladimir și Scobiola Iurie”.

Potrivit sursei citate, în calitate de președinte al organizației a fost ales Igor Glavan, care, la moment, este consilier local în localitatea Sărata Veche r. Fălești. „A terminat studii superioare la Academia de Poliție și ulterior a activat în Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Justiției. Domnul Igor Glavan născut pe data de 24 februarie 1977, a fost unica candidatură demnă de a ocupa funcția de președinte a Organizației Teritoriale Fălești a Partidului „Voința Poporului””, menționează sursa.

Totodată, în funcția de vicepreședinte OT a fost ales Rotari Ion a.n. 02.12.1988, care este antreprenor în domeniul agricultură și secretar OT a fost ales Setnicenco Mihai a.n. 23.06.1987, care este fermier.

În cadrul acestei conferințe de constituire s-a discutat despre programul politic și statutul partidului, dar și despre consolidarea partidului la nivel raional și republican.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce calitate de bază ar trebui să aibă noul Primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online