[ X ]
Important19 Iunie 2017 12:00

Ce vă face să fiți atât de încrezător că nu veți dezamăgi populația, precum au făcut alții? Răspunsul lui Andrei Năstase!

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase a fost întrebat, într-un interviu pentru www.oficial.md –  ce îl face să fie atât de încrezător că nu va dezamăgi, precum au făcut atâția alții, populația din Republica Moldova.

După cum informează TRIBUNA, Andrei Năstase a declarat că nu vor dezamăgi, deoarece prioritățile lor sunt total de alt gen decât cele personale.

„Faptele noastre demonstrează acest lucru și nu aș vrea să mă dedau explicațiilor și laudelor de sine inutile. Personal, țin enorm la rădăcinile mele, le port respect și am o responsabilitate uriașă față de înaintași și urmași. Important este că cetățenii și partenerii externi să nu admită derapajul actualei guvernări spre dictatură sub paravanul european, care ni se pregătește, inclusiv prin schimbarea sistemului de vot. Nu poate fi ceva mai grav pentru Moldova! Nu știu dacă după asta vom avea o ieșire legitimă și democratică din situația creată. Nu poate exista în secolul 21 în Europa un stat autoritar, care, chipurile, implementează Acordul de Asociere cu UE și planurile de integrare europeană. Căci ăsta ar fi cel mai așteptat rezultat al propagandei rusești – aflarea la guvernare a unui regim mafiot, care mimează integrarea europeană”, a răspuns Năstase.

Notă: Varianta integrală o găsiți pe www.oficial.md.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi în primul rând de la noul primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online