[ X ]
Exclusiv19 Iunie 2017 16:00

Ce șanse de viitor are PLDM? Vicepreședintele formațiunii pune punctele pe „i” referitor la plecările din partid!

Vicepreședintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Alexandru Bujorean, a fost întrebat, într-un interviu pentru www.oficial.md – despre situația actuală a PLDM, dat fiind faptul că mai mulți membri părăsesc formațiunea, dar și ce șanse de viitor are partidul.

După cum informează TRIBUNA, Alexandru Bujorean a declarat că, „partidul este un organism viu, care zilnic trece prin anumite schimbări”.

„Mai puțin contează numărul celor care vin sau care pleacă. Contează, de fapt, calitatea oamenilor. Cel mai slab punct al partidelor de guvernământ, aspect cu care ne-am confruntat și noi, este faptul că la acestea aderă un număr enorm de membri, mulți dintre ei neavând cele mai bune intenții. În rezultat, oportuniștii și profitorii erodează formațiunea din interior. Noi suntem acum partid de opoziție și acest lucru ne-a permis să ne „curățim” de toate aceste „elemente”. Astăzi în Partid au rămas oamenii devotați cauzei, iar cei care au adus defavoare echipei, sunt în afara ei. Cum spune o vorbă: „Mai bine 300 de spartani decât 3000 de persani””, a răspuns Bujorean.

Mihaela Conovali

Sondaj

  • Ce calitate de bază ar trebui să aibă noul Primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online