[ X ]
Exclusiv19 Iunie 2017 09:00

(ACUM UN AN) Ilan Şor a devenit lider al Mişcării „Ravnopravie”

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întîmplat pe 19 iunie 2016.

Ilan Şor – lider al Mişcării „Ravnopravie”

Primarul oraşului Orhei, Ilan Şor, a fost ales în calitate de Preşedinte al Miş¬că¬rii social-politice  „Rav¬no¬pra¬vie”. Decizia a fost aprobată în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului, iar candidatura acestuia a fost votată în unanimitate.

Şedinţă de urgenţă convocată de Premierul Pavel Filip

Pagubele provocate de ploile torenţiale cu grindină din seara zilei de 18 iunie, în unele raioane ale ţării şi posibilităţile de ajutorare a persoanelor sinistrate, au fost examinate în cadrul unei şedinţe de urgenţă la Guvern, convocată de Prim-ministrul Pavel Filip.

Marian Lupu – la Ivancea

Liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Marian Lupu a participat la festivităţile dedicate hramului localităţii Ivancea fin raionul Orhei. El i-a felicitat pe localnici cu sărbătoarea şi le-a promis suport în finalizarea proiectelor demarate anterior.

Cort pentru susţinătorii Unirii

Un cort unde oamenii puteau să semneze dacă îşi doreau Unirea cu România a fost amenajat în faţa Poştei Centrale din capitală. Acesta a fost instalat de către Asociaţia obştească „Onoare, Demnitate şi Patrie”.

Premierul Pavel Filip şi-a însurat fiul

Premierul Pavel Filip şi-a însurat fiul, iar printre nuntaşi prezenți s-au numărat mai mulţi membri ai Cabinetului de Miniştri: ministrul Culturii, Monica Babuc, vicepremierul Andrei Galbur, ministrul Justiţiei, Vladimir Cebotari, ministrul Mediului, Valeriu Munteanu, ministrul Apărării, Anatol Şalaru, şi viceministrul Economiei Valeriu Triboi. De la petrecere nu a lipsit Preşedintele Partidului Democrat, Marian Lupu, dar şi fostul Preşedinte al Parlamentului, Igor Corman, deputaţii PD Dumitru Diacov şi Raisa Apolschi etc.

„Dreapta” şi-a creat organizaţie la Sadova

Reprezentanţii Partidului unionist „Dreapta” au avut o întîlnire cu locuitorii satului Sadova din raionul Călăraşi. La finalul întîlnirii, a fost constituită şi organizaţia teritorială a partidului în această localitate.

Sursa: Almanahul politic al Republicii Moldova – 2016

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi în primul rând de la noul primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online