[ X ]
Exclusiv16 Iunie 2017 11:00

Va semna PLDM moțiunea de cenzură a PSRM privind demisia Guvernului Filip? Răspunsul lui Pistrinciuc!

Acum două săptămâni, fracțiunea Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) a inițiat o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Filip, iar pentru ca aceasta să fie discutată în Parlament a lansat un apel către alte fracțiuni să semneze.

Contactat de TRIBUNA, vicepreședintele PLDM, Vadim Pistrinciuc a declarat că, din câte cunoaște nu a semnat nimeni din alte fracțiuni.

„Nu am avut încă ședință ca să luăm o decizie cum vom proceda în continuare. Nu a semnat-o încă nimeni și probabil nu o va semna. Dar decizia finală a fracțiunii trebuie să o avem până la sfârșitul săptămânii, fiindcă mulți colegi sunt în deplasare”, a precizat deputatul.

Cât privește moțiunea de cenzură anunțată de fracțiunea socialiștilor, Vadim Pistrinciuc a menționat că „PSRM are politica sa”.

„Ei au politica lor, care e separată de restul țării, nu că de noi, dar în general. Au politica lor, jocurile lor cu puterea, noi nu-i înțelegem și nici nu vrem. Avem agenda noastră și nu vrem să le facem jocul lor. Nu vom semna, asta ar fi poziția noastră, dar urmează să avem o decizie formalizată în fracțiune. Nu am putut să avem o ședință, fiindcă mulți colegi sunt plecați în deplasări. Nu pot să vă dau un răspuns formal, o să-l vedeți”, a mai spus deputatul.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi în primul rând de la noul primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online