[ X ]
Breaking news15 Iunie 2017 09:42

Va vota sau nu PL moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Filip? Răspunsul liderului!

Conducerea și membrii Partidului Liberal (PL) au depus flori la bustul poetului Mihai Eminescu, cu ocazia împlinirii a 128 de ani de la moarte.

După cum informează TRIBUNA, după depunerea de flori, liderul PL, Mihai Ghimpu a acceptat să răspundă și la câteva întrebări ale jurnaliștilor. Astfel, în contextul moțiunilor înaintate împotriva Guvernului Filip, liberalul a declarat că nu va susține nici moțiunea de cenzură înaintată de liberal-democrați și nici pe cea – de socialiști.

„Noi suntem liberali, avem politica noastră, suntem un partid independent, cred că, timpul arată că noi suntem independenți. Așa că, ei – cu politica lor, noi – cu a noastră. Cât privește liberal-democrații… cum să te pornești la cosit fără coasă?! 5 mandate și moțiune de cenzură, hai să fim serioși. Chiar dacă am trecut în opoziție, cu acest Guvern împreună am făcut multe reforme, am continuat cursul european, așa că noi nu avem motive să facem jocul cuiva, pe noi ne interesează ceea ce face Guvernul”, a precizat liberalul.

Potrivit lui Ghimpu, Guvernul a făcut multe în perioada de când a fost votat. „Așa că, noi nu ne jucăm de-a politica, ne interesează prezentul și viitorul cetăților. Ne interesează cursul european. Fiecare vrea să muște, ca să mănânce el, noi vrem să trăiască bine cetățenii”, a mai adăugat Ghimpu.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi în primul rând de la noul primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online