[ X ]
Breaking news15 Iunie 2017 11:17

Ședința finală în dosarul ex-deputatului Petrenco – amânată

Ședința finală în dosarul intentat după protestele antiguvernamentale din 6 septembrie 2015, cu participarea fostului deputat Grigore Petrenco și altor activiști din opoziție, a fost amânată.

După cum comunică TRIBUNA, ședința a fost amânată la solicitarea procurorului.

Ex-deputatul Grigore Petrenco, liderul Partidului „Casa Noastră-Moldova” a calificat acest gest drept unul „ridicol” și a spus că este un dosar politic, iar „ultima comandă” încă nu a fost dată.

„Acest dosar a fost permanent tergiversat de acuzare. Am ajuns la etapa susținerii judiciare, iar procurorii au venit nepregătiți. Instanța le-a dat încă un termen, fără a da o atenționare. Eu cred că ei nu au ce spune și așteaptă ultima comandă”, a declarat politicianul, precizând că în acest mod le-au fost încălcate drepturile la liberă exprimare și la replică.

În context, Petrenco a mai spus că diplomații prezenți astăzi s-au convins de faptul că organele de drept funcționează doar atunci când primesc comandă.

Amintim că, după circa 20 de luni, procesul de judecată în dosarul intentat după protestele antiguvernamentale din 6 septembrie 2015, cu participarea fostului deputat, Grigore Petrenco și altor activiști din opoziție este pe final. O ultimă ședință de judecată urma să aibă loc astăzi, 15 iunie, începând cu ora 09.30 la Judecătoria Chișinău, sectorul Râșcani.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Care instituţie de stat este cea mai coruptă? 

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online