[ X ]
Breaking news15 Iunie 2017 13:01

Liderul PSRM din CMC a anunțat data când ar putea avea loc referendumul privind demiterea lui Chirtoacă

Referendumul pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă  din funcția de primar general al Capitalei ar putea avea loc, odată cu organizarea referendumului național, pe data de 24 septembrie curent. Despre asta a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, fracțiunea PSRM din CMC.

După cum comunică TRIBUNA, Ion Ceban, liderul fracțiunii PSRM în CMC, a oferit mai multe detalii despre organizarea referendumului.

 „Am colectat aproximativ  80  de mii de semnături, dorim să  suplinim toate listele pe care le-am solicitat de la CEC, adică  90 de mii. Procesul va continua, avem termen până pe data de 10 iulie curent. De luni va începe avizarea acestor semnături, ca ulterior să meargă în instanța de judecată”, a explicat Ceban.

De asemenea, el a mai adăugat că, conform sondajelor, majoritatea cetățenilor susțin demisia lui Chirtoacă.

„Vom depune eforturi ca referendumul dat să aibă loc odată cu referendumul național – în primul rând, ca să se desfășoare mai rapid, iar doi – ca să economisească sursele financiare. În acest sens, planificăm, pe data de 24 septembrie curent,  să-l desfășurăm”, a precizat socialistul.

Anastasia Borta

Sondaj

  • Ce calitate de bază ar trebui să aibă noul Primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online