[ X ]
Breaking news7 Iunie 2017 17:06

Noutăți din prima vizită a lui Iurie Leancă în calitate de vicepreședinte al Parlamentului

Noul vicepreședinte al Parlamentului, Iurie Leancă, a efectuat prima sa vizită, în noua postură, la Bruxelles.

După cum informează TRIBUNA, Iurie Leancă a scris, pe o rețea de socializare, că a revenit, după o perioadă de aproape doi ani, la Bruxelles.

„Timp de două zile am avut mai multe întrevederi cu parlamentari europeni, în mod special din familia PPE, dar l-am întâlnit și pe Comisarul European pentru vecinătate și negocieri de extindere – dl Johannes Hahn. Discuții bune, de substanță. Concluzia e una: avem mult de muncit acasă, dar fără susținerea UE va fi mult mai greu să reușim și altă soluție decât să ne mișcăm spre UE – nu avem. Manfred WEBER, președintele Grupului PPE din Parlamentul European, Marian-Jean MARINESCU, vicepreședintele Grupului PPE, David MCALLISTER, președintele Comitetului pentru afaceri externe, Elmar BROK, membru al Comitetului pentru afaceri externe, Cristian Dan PREDA, membru al Comitetului pentru afaceri externe, Michael GAHLER, membru al Comitetului pentru afaceri externe, Siegfried MUREȘAN, vicepreședinte al Comitetului bugete”, a scris Leancă.

Potrivit spuselor sale, în afară de reprezentanții Grupului parlamentar Popular European, s-a întâlnit și cu Sorin Moisă – raportor pentru asistența macrofinanciară pentru Republica Moldova, Petras Austrevicius, vicepreședinte al Grupului liberal (ALDE), Raportor pe Acordul de Asociere cu Republica Moldova.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi în primul rând de la noul primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online