[ X ]
Important19 Mai 2017 15:36

Declarația PN: Se încearcă deturnarea protestelor din 20 si 21 mai

Partidul Nostru (PN) a lansat o declarație, în care afirmă că regimul, prin intermediul surselor media, încearcă să deturneze protestele ce urmează sa aibă loc sâmbătă, 20 mai, la Comrat, și duminică, 21 mai, la Bălți.

 După cum informează TRIBUNA, PN susține că, „canalele de televiziune și site-urile controlate de coordonatorul coaliției de guvernare, Vladimir Plahotniuc, distribuie “știri” precum că la mitingul de protest împotriva actualei guvernări, organizat de “Partidul Nostru” la Bălți, duminică, 21 mai, oamenii ar fi duși cu forța”.

„“Știrile” în cauză sunt total false și supte din deget. Delirul pus pe linie de producție la fabrica de minciuni nu mai miră pe nimeni deja. Însăși tentativele de a ponegri acțiunile de protest confirmă, cât de mult se teme acest regim de furia poporului. Încercările autorităților de a dezbate valul de nemulțumire a majorității cetățenilor sunt sortite eșecului”, se spune în declarație.

Totodată, autorii afirmă că la marșurile și mitingurile “Partidului Nostru” de sâmbătă, 20 mai, la Comrat, și duminică, 21 mai, la Bălți, vor ieși mii de oameni fără a fi impuși, ci la îndemnul inimii, pentru a spune “Nu!” fărădelegii create de regimul oligarhic.

Precizăm că, www.politics.md a scris că, reprezentanții formațiunii ”Partidul Nostru”, condusă de Renato Usatîi, scoate lumea forțat la proteste. Potrivit mai multor plângeri venite din partea angajaților întreprinderilor municipale din Bălți, dar și ale angajaților primăriilor conduse de primarii lui Usatîi, oamenii sunt amenințați că vor fi dați afară de la lucru în cazul în care nu vor ieși la protestul din această duminică împotriva dreptului oamenilor de a-și alege singuri deputații în Parlament. www.politics.md notează că,  angajații care se vor împotrivi riscă să fie lipsiți de prime sau chiar să fie dați afară de la lucru. Același site afirmă că, nu doar locuitorii din municipiul Bălți sunt intimidați. Primarii satelor conduse de membrii formațiunii ”Partidul Nostru”, dar și consilierii raionali, au și ei misiunea de a aduce cât mai multă lume la proteste.

Cristina Pendea 

Sondaj

  • Care instituţie de stat este cea mai coruptă? 

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online