[ X ]
Breaking news18 Mai 2017 15:40

Ce i-a spus Președintele RM şefului Misiunii OSCE în Moldova

Președintele Republici Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Michael Scanlan, şeful Misiunii OSCE în Moldova.

După cum informează TRIBUNA, într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a anunțat că au discutat mai multe subiecte ce țin de parcursul reglementării transnistrene la etapa actuală.

„Am relatat despre inițiativele mele privind promovarea procesului de negocieri la nivelul conducerii țării și la nivelul partenerilor noștri externi, cu scopul elaborării unei viziuni comune a statutului special pentru Transnistria, sprijinit de toată conducerea țării. De asemenea, am discutat necesitatea unui dialog constructiv orientat spre rezultate întru finalizarea unui număr de înțelegeri agreate de noi pentru desfășurarea negocierilor în formatul 5+2 care urmează să se bazeze pe rezultate. Am reiterat disponibilitatea de a depune toate eforturile pentru sporirea capacităților structurilor de stat pentru a îmbunătăți viața oamenilor de rând de pe ambele maluri ale Nistrului, care se confruntă cu diferite probleme din cauza conflictului nesoluționat”, a informat Dodon.

Șeful statului i-a mulțumit Ambasadorului, ES Scanlan, pentru susținerea fermă a țării noastre.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi în primul rând de la noul primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online