[ X ]
Important12 Mai 2017 10:00

Apelul PN: „Haideți să le spunem împreună, cu voce tare și unanim”

Partidul Nostru (PN) susține că, la data de 5 mai 2017, în Parlament a avut loc o lovitură de stat, atunci când deputații au votat pentru sistemul electoral mixt.

După cum informează TRIBUNA, potrivit unui comunicat de presă, PN susține că, „aceasta îi va permite lui Vlad Plahotniuc să scape de răspundere în fața legii pentru crimele sale, să-și păstreze puterea, să fure și-n continuare țara și să-și bată joc mai departe de popor. E în puterea noastră să le stricăm planurile criminale și să le obligăm să se conformeze cu opiniile poporului”.

În context, PN face apel către toți adepții săi să vină duminică, 14 mai, la orele 12:00, în fața Parlamentului Republicii Moldova, pentru a protesta împotriva schimbării sistemului electoral.

„Haideți să le spunem împreună, cu voce tare și unanim: Nu permitem schimbarea sistemului electoral, care va conduce la consolidarea puterii în țară a oligarhului, va slăbi democrația, și într-un final – Plahotniuc va instaura o dictatură totală în țară!”, se mai spune în comunicat.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Care instituţie de stat este cea mai coruptă? 

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online