[ X ]
Breaking news21 Aprilie 2017 12:41

PSRM a anunțat o mobilizare generală a structurilor sale de partid

Conducerea Partidului Socialiștilor a anunțat o mobilizare generală a structurilor sale.

„Stimați președinți ai organizațiilor teritoriale, vă rog să vă mobilizați în această situație excepțională, să ieșim cu tot activul pentru a lichida urmările dezastrului natural în localitățile voastre și să ajutăm locuitorii acolo unde este necesar, în primul rând”, s-a adresat președintele PSRM, Zinaida Greceanîi.

„Colegilor de partid și din organizațiile Gărzii tinere din Chișinău. Mobilizare generală. Ne adunăm la oficiile PSRM pe sectoare. Ne îmbrăcăm cât mai gros, luăm cu noi lopețile. Căutăm drujbe. Vom ajuta locuitorii orașului la deszăpezirea mașinilor, la strângerea copacilor și la curățarea curților”, a scris pe rețelele de socializare secretarul executiv, Vlad Batrîncea.

În această dimineață, fracțiunea Consiliului Municipal Chișinău a convocat o ședință de urgență. „Am convocat o ședință de urgență a fracțiunii municipale. În timpul ședinței, consilierii noștri din comisia de profil au discutat cu conducerea Termoelectrica, insistând la o conexiune urgentă a agentului termic în case. În curând va fi creată o linie fierbinte, unde la cererea orășenilor casele vor fi conectate la agentul termic ”, a anunțat președintele fracțiunii PSRM în CMC, Ion Ceban.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce calitate de bază ar trebui să aibă noul Primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online