[ X ]
Important21 Aprilie 2017 08:30

Ilian Caşu: Fenomenul Renato Usatâi va fi studiat de americani (VIDEO)

Succesele în activitatea administrativă a Primarului de Bălţi, Renato Usatâi ar putea deveni obiect de studiu pentru unii profesori ai Universităţii Pensilvania din SUA. Despre aceasta Ilian Caşu, vicepreşedintele „Partidului Nostru”, a comunicat în cadrul emisiunii „Cu faţa spre oameni” de la BTV.

El a menţionat că sociologii americani din cadrul acestei universităţi s-au interesat cum se descurcă Primarul de Bălţi, fiind la Moscova, cu administrarea unuia dintre cele mai mari oraşe din Moldova.

„Aş vrea să menţionez că, colegul meu de la universitatea americană m-a întrebat destul de serios despre posibilitatea desfăşurării unei cercetări sociologice a fenomenului Renato Usatâi în calitate de primar. Situaţia în care se află la acest moment Renato Usatâi este într-un gel unică pentru sfera administraţiei publice. Ei vor să examineze cum un primar poate administra cu succes de la distanţă treburile unui oraş. Şi acesta e un exemplu real, căci Renato Usatâi de la Moscova colaborează cu echipa sa”, a spus Ilian Caşu.

Renato Usatâi a devenit Primar de Bălţi în rezultatul victoriei în alegerile din 14 iunie 2015. Pentru el au votat peste 35 mii de bălţeni sau peste 70% din alegători.

Sursa: BTV

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi în primul rând de la noul primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online