[ X ]
Breaking news5 Aprilie 2017 14:47

Încă un partid din CMC cere demisia Primarului capitalei, Dorin Chirtoacă

Liderul fracțiunii PPEM din Consiliul Municipal Chișinău (CMC), Ruslan Codreanu, invită consilierii municipali la consultări privind inițierea procedurii de demitere a primarului Dorin Chirtoacă.

După cum informează TRIBUNA, Ruslan Codreanu a comunicat că, decizia vine în urma comportamentului lui Dorin Chirtoacă, care ar fi contrar interesului locuitorilor capitalei, cedând parcările din Chișinău.

„Spațiul public al fiecărui locuitor al municipiului poate fi furat de la noi prin scheme, iar noi să fim obligați să și plătim pentru a utiliza acest spațiu. Astăzi nu există serviciul în interesul cetățeanului din municipiul Chișinău, există doar interese proprii și de grup”, susține Codreanu.

Totodată, Ruslan Codreanu atenționează locuitorii capitalei să nu se lase manipulați de PSRM, întrucât există riscul să fie rugați să semneze pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă fără ca instanța de judecată să înregistreze grupul de inițiativă. Conform lui, aceasta va crea confuzie și manipulare în rândul chișinăuienilor și nicidecum nu va duce la demiterea Primarului.

Consilierii PPEM se arată ferm convinși de faptul că situația dezastruoasă din Chișinău nu mai trebuie tolerată. „Indiferența Primarului General al municipiului Chișinău față de grijile și nevoile fiecărui cetățean al urbei nu mai trebuie tolerată. Grădinițele, școlile, instituțiile medico-sanitare din oraș și din suburbii așteaptă jumătate de an deja ca Dorin Chirtoacă să își amintească de atribuțiile sale”, conchide Ruslan Codreanu.

Amintim că, recent, PSRM a anunțat că va întreprinde toate măsurile necesare pentru declanșarea unui referendum privind revocarea lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar general al capitalei.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi în primul rând de la noul primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online