[ X ]
Exclusiv20 Martie 2017 16:00

Alina Zotea despre preconizata apariţie a unui nou partid unionist: „Atâta timp cât există originalul, copia moare”

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, deputatul Partidului Liberal (PL), Alina Zotea a fost întrebată: Ce părere aveţi despre preconizata apariţie a unui nou partid unionist – Partidul Unităţii Naţionale?

„Cineva spunea că atâta timp cât există originalul, copia moare. Aceeași soartă a avut-o și PLR atunci când a încercat să creeze o copie a Partidului Liberal, fiind sortiți eșecului imediat după alegerile din 2014 atunci când nu au trecut pragul electoral. În Republica Moldova există un singur partid unionist și acesta este Partidul Liberal care a fost unicul partid ce și-a asumat în alegerile parlamentare și la cele prezidențiale Unirea cu România”, a spus ea.
Întrebată ce va întreprinde PL pentru a fi cel mai popular partid unionist, Alina Zotea a răspuns: „PL a fost unicul partid care a dus mesajul unirii în fiecare casă în alegerile prezidențiale, am promovat deschis acest deziderat al Unirii și datoria noastră este să înfăptuim UNIREA față de  înaintașii și viitorul copiilor noștri”.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată aici.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Care instituţie de stat este cea mai coruptă? 

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online