[ X ]
Important20 Martie 2017 17:00

Acum un an s-a implicat și în politică, deși nu se consideră un om al politicii. Vezi de ce a făcut-o!

Acum un an s-a implicat și în politică, deși nu se consideră un om al politicii, dar a ales această cale „pentru a putea oferi oamenilor mai mult”. Este vorba despre Preşedinta Federaţiei Moldoveneşti de Tenis, Marina Tauber, Preşedinta organizaţiei teritoriale Chişinău a Partidului Şor.

„Începând cu anul trecut m-am implicat în politică, deși nu mă simt un om al politicii și nu cred că ceva se va schimba într-o zi și brusc mă voi simți un politician în toată legea. Sunt nespus de fericită că, pentru partidul în care am fost invitată, sunt mai importante capacitățile manageriale, dar nu abilititatea „de a vorbi frumos”. Am ales această cale pentru a avea posibilitatea de a face ceva zilnic pentru oamenii din țara noastră, pentru tineri. Simt în echipa Partidului Șor acest spirit și văd zilnic rezultatele și ajutorul pe care împreună cu colegii îl acordăm oamenilor care au nevoie de această susținere”, a declarat ea pentru www.curentul.md.

Marina Tauber a spus că, la moment, se consideră un om împlinit. „Desigur, sunt încă o mulțime de lucruri care trebuie realizate, sunt motive de a te perfecționa pentru a deveni cea mai bună versiune a ta, însă datorită tuturor momentelor pozitive (sunt într-atât de multe, încât nu-mi vor ajunge pagini să le enumăr) și oamenilor pe care i-am cunoscut, sunt sigură că am ales calea cea bună”, a povestit ea.

Cristina Parfeni

Sondaj

  • Care instituţie de stat este cea mai coruptă? 

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online