[ X ]
Breaking news17 Februarie 2017 11:15

Prioritățile Biroului Național de Statistică pentru anul 2017

Datele finale ale Recensământului Populației și Locuințelor din 2014 vor fi făcute publice la 31 martie 2017 – aceasta fiind principala prioritate a BNS în anul curent. Anunțul a fost făcut de directorul general al Biroului Național de Statistică (BNS), Vitalie Valcov,  în cadrul unei conferințe de presă.

După cum comunică TRIBUNA, potrivit lui Valcov, publicarea datelor cu privire la Recensământul populației  reprezintă una dintre prioritățile principale pentru anul 2017 ale Biroului Național de Statistică al Republicii Moldova.

„Prioritățile noastre pentru anul 2017 sunt, în primul rând, publicarea și prezentarea rezultatelor cu privire la Recensământul populației din anul 2014, care va fi prezentat în termenul stabilit de legislația în vigoare. De asemenea, consolidarea legislației în vigoare cu privire la activitatea Biroului Național de Statistică, îmbunătățirea și diversificarea metodologiilor de cercetare și producere a datelor statistice, consolidarea specialiștilor  care activează în BNS, precum și îmbunătățirea comunicării  și promovării  culturii din  domeniu statistic”, a declarat Vitalie Valcov.

 Anastasia Borta 

Sondaj

  • Cine ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...