[ X ]
Important5 Februarie 2017 07:00

TOP-10 burlaci în politica moldovenească

Redacţia CURENTUL a elaborat TOP-10 burlaci în politica moldovenească, ediţia 2017. Cine sunt cei mai cotați 10 politicieni de la noi, care încă nu și-au pus pirostriile, vedeți mai jos. Precizăm că top-ul respectiv reprezintă exclusiv opinia redacției.

1. Sergiu Cioclea – guvernatorul BNM, expert în domeniul financiar-bancar (anul nașterii – 1974)

A apărut pe arena politică în 2016, cînd a fost votat Guvernator al BNM. Are o funcție stabilă, un salariu mare și o biografie impresionantă. E single și participă la nunți organizate de miliardari. E clar, Sergiu Cioclea e un burlac extrem de cotat.

cioclea-bnm.org_

2. Renato Usatîi, liderul „Partidului Nostru”, Primar de Bălți (anul nașterii – 1978)

La moment nu se află în R. Moldova, dar e extrem de activ pe rețelele de socializare. Politicianul nu ascunde că deține o casă în suburbia Moscovei, un apartament în inima capitalei ruse, dar și imobile în R. Moldova. Pe lîngă ratingul pe care-l are, dar și carismă, Renato Usatîi poate fi considerat unul din cei mai cotați burlaci autohtoni.

1377182_614715811904342_1129743131_n

3. Dorin Chirtoacă, Primar de Chișinău, prim-vicepreședinte PL (anul nașterii – 1978)

În primăvara anului 2016 s-a căsătorit, iar în toamnă a divorțat, așa că, Dorin Chirtoacă a revenit în topul burlacilor multrîvniți. Nu e prea clar ce avere deține edilul, dar e clar că e inteligent, bun orator și are perspective politice. Deși se vehiculează că inima sa ar fi furată, cît nu e căsătorit, oricine are șanse la el.

chirtoaca

4. Constantin Țuțu, deputat, campion la box, membru al PDM (anul nașterii – 1987)

A renunțat la sport și s-a apucat în serios de politică. De altfel, sportul i-a adus notorietate, iar politica – abia urmează. E simpatic, bine construit și, cu siguranță, nu e sărac. Țuțu spune că-și dorește să întemeieze o familie, astfel că, e în căutarea miresei.

țuțu

5 . Vlad Bătrîncea, deputat socialist, secretar general PSRM, jurist (anul nașterii – 1981)

Face parte din cel mai cotat partid la momentul de față. Este deputat, e activ și extrem de abil. Cariera sa politică se dezvoltă intens, așa că, pentru el încă totul abia urmează. Cine va fi aleasa sa? Cu siguranță, va fi o norocoasă.

batrincea-sputnik.md_

6. Vadim Pistrinciuc, deputat, vicepreședinte PLDM (anul nașterii – 1981)

A fost viceministru, consilier de Premier, e deputat și vicepreședinte al PLDM. Este extrem de activ, inteligent și are simțul umorului. Nu e bogat, dar are toate calitățile ca să devină unul din cei mai notorii politicieni de la noi.

pistrinciuc-puterea.info_

7. Grigore Novac, deputat din partea PSRM, jurist (anul nașterii – 1983)

A apărut recent pe arena politică a țării și încă urmează a fi cunoscut de publicul larg. Cert este că știe cum să se facă auzit și văzut!

novac

8. Victor Zubcu, ministru al Tineretului și Sportului, membru PDM (anul nașterii – 1983 )

E cel mai tînăr ministru din Cabinetul Filip. A ajuns aici grație partidului din care face parte, unde a condus organizația de tineret. E muncitor, responsabil și cu perspective.

de-la-ministerul-constructiilor-la-cel-al-tineretului-si-sportului-victor-zubcu-numit-viceministru-1425485540

9. George Mocanu, deputat, ex-membru de fracţiune PLDM (anul nașterii – 1982)

Periodic e întrebat cînd se căsătorește, dar, deși timpul trece, George Mocanu nu se grăbește să-și lege destinul de cineva. Este la al treilea mandat de deputat, perioadă în care a reușit să se facă cunoscut. Cine știe, poate în 2017 va juca și nunta…

george-mocanu-moldova.org_

10. Eremei Priseajniuc, Consilier principal de Stat al Premierului (anul nașterii – 1981)

A devenit cunoscut după 2010. A făcut parte din echipa ex-Premierilor Filat și Leancă, iar acum face parte din Cabinetul Premierului Filip. E un specialist care e bine cotat și apreciat, astfel că, oricine din primele persoane din țară și-ar dori un asemenea sfetnic. Și, cu siguranță, orice tînără ar fi mîndră să-i fie aleasă.

eremei-priseajniuc-basarabia.md_

Sursa: www.curentul.md

Sondaj

  • Ce calitate de bază ar trebui să aibă noul Primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online