[ X ]
Important22 Decembrie 2016 15:14

Aeroportul Internațional Chișinău a dat startul sărbătorilor de iarnă

Deja este o tradiție pentru compania ”Avia Invest” ca în ajunul sărbătorilor de iarnă să creeze o atmosferă feerică pentru toți pasagerii Aeroportului Chișinău. Anul acesta, decorul din incinta terminalului aeroportului este unul total inedit. Designul spectaculos creat din elemente de decor remarcabile bucură ochiul oaspeților și transformă Aeroportul Chișinău într-o locație impresionantă.

Dat fiind faptul că sărbătorile reprezintă un prilej de bucurie, daruri și magie, oaspeții aeroportului au fost surprinși de un flashmob muzical pe note de colinde. Zâmbetele și buna dispoziție celor prezenți au completat spectacolul dedicat acestei frumoase perioade de sfârșit de an.

Cu sacul plin de daruri pentru cei mici, Moș Crăciun a aterizat și pe Aeroportul Chișinău. Nu-i bucurie mai mare pentru copii ca aceea să-i recite o poezie Moșului şi să-i şoptească la ureche ce cadou îşi doresc. Micuții l-au întâlnit pe Moș cu emoții mari într-un decor de basm, primind daruri dulci.

”Avia Invest” oferă pasagerilor ocazia de a transmite prin intermediul poştei lui Moş Crăciun, felicitări celor dragi. Ei vor completa ilustrate cu un mesaj de felicitare care ulterior vor fi transmise prin Poșta Moldovei în orice colț al țării.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi în primul rând de la noul primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online