[ X ]
Important2 Decembrie 2016 09:26

Un consilier municipal îl invită „la duel” pe Dorin Chirtoacă

Consilierul municipal din partea Partidului Popular European din Moldova(PPEM), Ruslan Codreanu, este indignat față de abordarea lui Dorin Chirtoacă privind inițiativa PPEM de reformare a structurilor municipale, lucru care ar elimina clientelismul și fenomenul corupției din Primărie.

După cum informează TRIBUNA, potrivit unui comunicat de presă,  Ruslan Codreanu susține că, în majoritatea structurilor Primăriei Chișinău și a preturilor de sector sunt funcții care se dublează, iar Dorin Chirtoacă și Partidul Liberal, care și-au angajat membrii de partid, pun piedici adoptării inițiativei PPEM.

„Peste 200 de contabili, funcționari publici, angajați în cadrul Direcției Generale Educație și direcțiilor educație de sector. Asta nu e mult. Asta este ireal. Doar la direcția educație din sectorul Ciocana lucrează circa 55 de contabili”, a exemplificat el.

Consilierul PPEM consideră că situația actuală este o crimă față de cetățeni care convine unor cercuri de interese apropiate PL. „Astea sunt consecințele când te ocupi doar cu pupatul icoanelor, iar la insistența noastră de a iniția o reformă amplă a Primăriei răspunzi cu „eu am fost ales a treia oară”, înseamnă că totul e bine”, a menționat consilierul.

În context, Ruslan Codreanu a menționat că, dacă Dorin Chirtoacă într-adevăr dorește eliminarea corupției și dacă într-adevăr vrea binele oamenilor îl invită la o dezbatere publică.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce calitate de bază ar trebui să aibă noul Primar al capitalei?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online