Știri2 Noiembrie 2014 11:00

TOP-10 cele mai active instituții de stat la capitolul comunicare

TRIBUNA a realizat un clasament convențional al instituțiilor din Republica Moldova care furnizează cel mai des informații presei. De menționat că acest clasament este realizat în baza comunicatelor de presă publicate pe paginile oficiale ale instituțiilor în primele nouă luni ale anului curent.

1). Procuratura Generală (PG)

Locul I în clasamentul nostru îi revine PG. De la 1 ianuarie 2014 pînă la finele lunii septembrie, PG a postat pe pagina oficială circa 300 comunicate de presă.

2). Centrul Național Anticorupție (CNA)

CNA ocupă locul II în clasamentul nostru. De la 1 ianuarie 2014 pînă la finele lunii septembrie, CNA a postat pe pagina oficială circa 215 comunicate de presă.

3). Biroul Național de statistică (BNS)

„Bronzul” îi revine BNS. De la 1 ianuarie pînă la finele lunii septembrie, instituția a postat pe pagina oficială circa 120 comunicate de presă, majoritatea fiind despre datele statistice colectate şi prelucrate de instituţie.

4). Agenția Turismului

Locul patru în clasament îl ocupă Agenției Turismului.  Astfel, în primele nouă luni, instituția a publicat pe pagina sa oficială circa 110 comunicate de presă, prin care prezintă activitățile sale.

5). Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal (CNPDCP)

Urmează în clasamentul nostru CNPDCP. În nouă luni, instituția are postate pe pagina sa oficială circa 90 comunicate de presă, prin care își prezintă activitățile.

6). Curtea de Conturi

Locul șase îl ocupă Curtea de Conturi. Este o instituție activă, iar acest lucru îl confirmă confirmă și numărul de comunicate de presă publicate pe pagina oficială – circa 85 de la începutul anului pînă la finele lunii septembrie.

7). Agenția Relații Funciare și Cadastru (ARFC)

ARFC, de la începutul anului pînă la finele lui septembrie, a publicat pe pagina sa oficială circa 70 comunicate de presă.

8). Biroul Relaţii Interetnice (BRI)

De la începutul anului pînă la finele lui septembrie pe site-ul BRI au fost publicate circa 60 comunicate de presă.

9). Curtea Supremă de Justiţie (CSJ)

CSJ este pe locul nouă. În nouă luni, instituția are postate pe pagina sa oficială circa 55 comunicate de presă.

10). Comisia Națională de Integritate (CNI)

Încheie clasamentul nostru CNI. În nouă luni ale anului curent, instituția a postat pe pagina sa oficială circa 50 comunicate de presă.

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile prezidenţiale?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...