Monica Babuc: Cred în potenţialul pe care-l au femeile


Monica Babuc, consilier al Preşedintelui Parlamentului, a fost aleasă în calitate de preşedinte al Organizaţiei municipale de Femei a Partidului Democrat din Moldova.

Ea a declarat pentru TRIBUNA că organizația pe care o conduce își propune să impulsioneze participarea femeilor în viața social-economică, politică și culturală a țării și, în mod special, a municipiului. „Noi credem în potențialul pe care îl au femeile, de aceea am întreprins toate eforturile pentru a consolida organizația de femei din municipiu. Este o activitate care este rezultatul unui șir de alte acțiuni cu privire la consolidarea organizației municipale a PDM, care își propune, în sensul bun al cuvîntului, să devină mai vizibilă la nivel de municipiu și mai mult în serviciul cetățenilor”, a spus ea.

Lidera femeilor democrate din Chișinău a spus că le va încuraja pe reprezentantele genului frumos să participe la procesul decizional. „În acest scop, vor fi organizate întîlniri frecvente cu cadrele didactice, unde femeile sînt majoritatea, cu lucrătorii medicali, cu femeile care activează în domeniul culturi și așa mai departe. Vom încerca să avem un dialog interactiv cu ele și să continuăm munca de pînă acum a Organizației municipale de femei a PDM. Vom încuraja femeile să fie active, pentru că participarea lor poate schimba la față viața R. Moldova și procesele care se produc în ultimi ani în mun. Chișinău”, a mai spus ea.

Întrebată dacă activitatea sa anterioară în Organizația de femei a Partidului Popular Creștin Democrat este o experiență utilă în activitatea ei recentă, Monica Babuc a răspuns afirmativ. „Orice experiență politică nu trece în zădar. Activitatea mea într-o organizație de femei a altui partid nu poate decît să ajute, pentru că femeile din R. Moldova sînt aceleași, indiferent de partidele politice care se preocupă de problemele lor”, a accentuat ea.

Organizația de femei Chișinău a PDM numără cîteva sute de membre, însă Monica Babuc a precizat că își propune extinderea acestui număr. Totodată, ea a ţinut să accentueze că „cel mai important este calitatea, și nu cantitatea”.

 

Adrian Pancu
foto: facebook.com


Short link
http://tribuna.md/monica-babuc-cred-in-potentialul-pe-care-l-au-femeile/
 
 
 
 

1 Comentariu

  1. ecaterina spune:

    Multe persoane adera la PD. Organizatia de femei a Partidului Democrat este una din cele mai puternice din tara. Daca sincer, am incredere in democrati ca vor schimba ceva spre bine in tara asta. Comparativ cu altii, dinsii nu fac promisiuni cu sutele. Spun asa cum este si asta place la oameni. Pentru ce sa promitit salarii de mii de euro cind nu exista posbilitatea de acest lucru si singur stii ca este imposibil pur si simplu.

 
 

Lasă un comentariu

 
 
 

Căutare

 

Contactați-ne:

Ne puteți contacta la adresa electronică:
office@tribuna.md

Pentru a contacta managerul de publicitate scrieți la:
ad@tribuna.md

Telefon de contact: 022- 80-93-30
 
 
 
 

Sondaje

Pentru ce coaliţie de guvernare pledaţi?

View Results

Loading ... Loading ...
 
 
 
Politica online
Blogosfera
Igor Dodon